Εκτύπωση

Δημος Κιμώλου - Ευχαριστίες

 

Με την ολοκλήρωση και την έναρξη λειτουργίας της ιστοσελίδας του νησιού μας, www.kimolos.gr,
ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Κιμώλου ευχαριστούν:

  1. Την κ. Δέσποινα Αθανασιάδου – Βεντούρη και τον κ. Γεώργιο Αντωνίου Βεντούρη για την συνεχή κοινωνική προσφορά τους οι οποίοι, συνέγραψαν τα κείμενα ενημέρωσης και παρουσίασης του νησιού, εμπλούτισαν αυτά με ταινίες – βίντεο (Σκιάδι) και με πλήθος φωτογραφιών από το προσωπικό τους αρχείο με θέμα την Κίμωλο, επιμελήθηκαν και διαμόρφωσαν σε συνεχή συνεργασία με τον δημιουργό - υπεύθυνο κ. Ανδρέα Νικολάου Πετράκη  τη συνολική εικόνα προβολής και γνωριμίας, μια εικόνα μέσα από την οποία, η Κίμωλος, η μικρή ασημένια πινελιά του Αιγαίου, αναδεικνύεται εντυπωσιακά και ολοκληρωμένα στο μεγάλο και θαυμαστό κόσμο του Διαδικτύου.
  2. Τις κυρίες Ελισάβετ Βαμβακάρη, Φιλένη Λοράνδου, Μάιρα Παπασπύρου, και τους κυρίους Κων/νο Ζανέτη, Νικόλαο Ψύλλη, Νικόλαο Χαλκιόπουλο, Απόστολο Δ. Βεντούρη, Σταύρο Βεντούρη, Φίλιππο Ζανέτη, Ηλία Κρούπη, Mom – Ευάγγελο Παράβα, Δημήτριο Μαρινάκη, Δημήτριο Σάρδη για τις φωτογραφίες τις οποίες ευγενικά και με προθυμία παραχώρησαν και κοσμούν την ιστοσελίδα.
  3. Την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κυκλάδων και την εκπομπή «Γυρίσματα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και για την παραχώρηση ταινιών (βίντεο) που γυρίστηκαν και αφορούν την Κίμωλο.
  4. Τον κ. Στυλιανό Αθανασίου για την παραχώρηση ταινίας (βίντεο) με θέμα «Μια θαλάσσια χελώνα στα Μαυροσπήλια».
  5. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αφεντακείου Ιδρύματος για το δικαίωμα δημοσίευσης τοπογραφικού σκαριφήματος του Μεσαιωνικού Κάστρου της Κιμώλου το οποίο υπάρχει στον Α΄ τόμο του οκτάτομου έργου, έκδοσης του Ιδρύματος και επιμέλειας του αείμνηστου παπά – Γιάννη Ράμφου, με τίτλο «Κιμωλιακά».


Κίμωλος 25 Μαρτίου 2009